Word mentor bij School's Cool Nijmegen

Van onze redactie
24 juni 2023

Na de zomervakantie wil School's Cool Nijmegen natuurlijk weer alle leerlingen die zich hebben aangemeld koppelen aan een vrijwillige, gemotiveerde mentor.

Als mentor van School's cool coach je wekelijks een leerling op het gebied van studievaardigheden, sociale vaardigheden en/of huiswerk. In overleg met de leerling plan je zelf de afspraken. Hierdoor heb je de flexibiliteit om de coaching te combineren met bijvoorbeeld een baan of studie. Lees meer.

Als vrijwillige mentorcoach begeleid, coach én waardeer je een groep mentoren in hun mentoraat. Je kunt naar keuze bijvoorbeeld ook jouw expertise delen tijdens workshop-avonden of intervisies begeleiden.

Wil je je aanmelden als mentor of mentorcoach en/of heb je een vraag? Vul hier je gegevens in, dan neemt School's Cool contact met je op.

----------------------

School's Cool Nijmegen heeft twee programma's:

1. Programma 12+ biedt mentoren voor leerlingen die de overstap van de basisschool naar de brugklas maken. Meer weten? Klik hier.

2. Programma 14+ biedt mentoren voor leerlingen in het voortgezet onderwijs (dit is al mogelijk vanaf de eerste klas). Lees hier meer.

De begeleiding van de mentoren richt zich onder meer op:

  • het versterken van zelfvertrouwen, motivatie, sociale redzaamheid en plezier in school;
  • het versterken van studie- en planningsvaardigheden voor betere resultaten op school;
  • het versterken van de betrokkenheid van ouders bij school, huiswerk en bij de ontwikkeling van hun kind.

School's cool Nederland bestaat uit ongeveer 30 vestigingen verspreid over Nederland. 


Dit bericht delen:

Advertenties