Politie zoekt getuigen poging gewapende overval cafetaria

Van onze redactie
23 juni 2023

Gisteravond vond omstreeks 21.00 uur een poging tot een gewapende overval plaats in een cafetaria in de Symfoniestraat. De politie zoekt getuigen.

Een man kwam de cafetaria binnen en bedreigde de medewerkers met een mes. Hij eiste geld van de medewerkers. Eén van de medewerkers wist de man weg te jagen, waardoor er niks buitgemaakt is. De man rende vervolgens weg via de Tangostraat. Daar is hij linksaf over het bruggetje gegaan in de richting van de Cantatestraat.
 
De man is rond de 1.70 meter lang, heeft een normaal postuur en was in het donker gekleed. Hij had een opvallend logo/sjabloon op de onderkant van zijn broek. De politie heeft nog geen camerabeelden van de snackbar verspreid. Wel worden getuigen opgeroepen zich te melden. Ook beelden van bijvoorbeeld een dashcam of deurbel kunnen gebruikt worden in het onderzoek. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Beelden zijn door te sturen via het meldformulier van de politie. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Winkelcentrum Notenhout, met op de hoek de cafetaria aan de Symfoniestraat.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen