Kersten Wielersport beschermt én repareert je rijwiel!

Van onze redactie
23 juni 2023

Kersten Wielersport aan de Stikke Hezelstraat 19 is dé specialist op het gebied van racefietsen, mountainbikes, gravelbikes én diverse soorten e-bikes in Nijmegen en wijde omgeving. 

Glas op je fiets?
Als je een fiets beschermt tegen zand, zout, modder en vocht, dan gaat deze langer mee.

De award-winnende Proteam Hydro Coating is een innovatieve “lakverzegeling” die aangebracht wordt op het frame én fietsonderdelen. Het is een baanbrekende lakbescherming die gebruik maakt van Siliciumdioxide (SiO₂) technologie.

Het oppervlak wordt voorzien van een glaslaagje op nanoschaal. De fiets blijft er langer als nieuw uitzien en de coating verlengt de levensduur van de lak. De coating is toepasbaar op alle soorten frames; carbon, aluminium, staal, glanzend én mat.

Kersten wielersport heeft sinds 2023 de techniek en kennis in huis om uw fiets te voorzien van deze baanbrekende Hydro Coating.

Kersten Wielersport gaat Quick
Het overkomt ons altijd onverwacht: een lekke band, ketting eraf gelopen of “versleten” remblokken... Zelfs bij zorgvuldig en regelmatig onderhoud kunnen onderdelen onverwacht toch defect raken.

In veel gevallen kunt u zonder vooraf een afspraak te maken snel even tussendoor geholpen worden door onze nieuwe Quick-service, zodat u direct van uw probleem verlost bent. Bij Kersten Wielersport maken wij namelijk tijd en ruimte vrij in onze werkplaats voor het afhandelen van kleine spoedreparaties. Terwijl u geniet van al het moois wat Nijmegen te bieden heeft, gaan wij voor u aan de slag.

Meer info op www.kerstenwielersport.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024