Leer fotograferen met je mobiel of dans de Bachata bij het Marikenhuis

Van onze redactie
21 juni 2023

Op 3 en 6 juli geven ervaren docenten van de Lindenberg workshops in het Marikenhuis in Nijmegen. Doe mee en leer ‘lenig’ kijken met je smartphone of oefen de eerste passen van de Bachata.

Fotografie
Maandag 3 juli geeft Myrna Rasker van 10.30 – 12.00 uur in en om het Marikenhuis een workshop fotografie. In deze workshop ga je anders kijken naar de dingen om je heen en leer je hoe je jouw smartphone daarvoor in kunt zetten. Door middel van 1 of meerdere opdrachten leer je hoe jij ‘lenig’ kunt gaan kijken. Maak mooie, bijzondere foto’s van de wereld om je heen. Gewoon, door er een stukje uit te pakken en dat op een bijzondere manier vast te leggen. Daarvoor heb je geen superdure spiegelreflexcamera nodig! En voorlopig ook totaal geen technische kennis. Vind je fotograferen leuk, dan bouw je die kennis vanzelf op. Het enige dat je nu nodig hebt ben jij zelf en je smartphone!

Bachata
Donderdag 6 juli geeft Tanar Tabak van 12:30 - 14:00 uur in het Marikenhuis de workshop Bachata. Bachata is een romantische & sensuele dans uit de Dominicaanse Republiek. Tanar: ‘tijdens deze Bachata workshop laat ik je op een leuke manier de basispassen van Bachata zien. Er zijn geen strakke regels bij deze dans, als je maar lekker met je heupen meebeweegt en ingaat op het ritme van je danspartner.’ De dans wordt uitgevoerd op zomerse Latijns-Amerikaanse muziek. Je leert al een stukje choreografie in een half uur. Iedereen kan Bachata dansen op zijn eigen niveau. Leer elkaar beter kennen tijdens deze vrolijke workshop!

Voor deze workshops vragen we een eigen bijdrage van € 2,50. Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.Marikenhuis.nl

Locatie: Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties