Populaire polsbandjes Vierdaagsefeesten nu verkrijgbaar

Van onze redactie
21 juni 2023

Na een succesvolle eerste editie zijn er nu anderhalf keer zo veel verkrijgbaar: Vierdaagsefeesten festivalbandjes. Van 15 juli tot en met 21 juli kunnen 25.000 bezoekers genieten van de voordelen die deze polsbandjes met zich meebrengen: zeven dagen lang gratis toegang tot de toiletten en elke dag een ander exclusief programma. Voor de Vrienden van Vierdaagsefeesten zijn opnieuw Vriendenbandjes beschikbaar.

Verdubbeling aantal toiletten
Op een flink aantal locaties wordt dit jaar toiletten bijgeplaatst. Daarnaast doen er nu ook binnenlocaties mee aan het polsbandjessysteem. Samen betekent dit een verdubbeling van het aantal beschikbare toiletten! Bovendien verdrievoudigt het aantal mindervalidetoiletten. Joris Bouwmeister, directeur-bestuurder Vierdaagsefeesten: “We hebben voor elke feestlocatie een minimum aantal toiletvoorzieningen voorgeschreven, om een aantal knelpunten op te lossen. Daarnaast bereiden we het polsbandjessyteem uit na de succesvolle pilot van vorig jaar. Niet alleen de bezoekers maar ook de organisatoren waren enthousiast: de doorstroom bij de ingang van de toiletten was een stuk sneller, omdat mensen op vertoon van het polsbandje niet meer hoefden te betalen maar snel konden doorlopen”.

Twee soorten bandjes
Een festivalbandje kost 10 euro, een vriendenbandje 36 euro. Het Vriendenbandje heeft dezelfde voordelen – toegang tot de toiletten en extra programma – en biedt daarnaast 10% korting op de merchandise. Dit bandje is er voor iedereen die het evenement een warm hart toedraagt en die wil bijdragen aan de ambities van Vierdaagsefeesten op het gebied van duurzaamheid en inclusie. Bovendien gaat 5% van de opbrengst van het Vriendenprogramma naar Gelukkige Groentes, het goede doel van Vierdaagsefeesten 2023.

Polsbandjesprogramma
Met een festivalbandje of vriendenbandje heb je, naast toegang tot de toiletten, ook dagelijks toegang tot een exclusief extra programma, steeds van 14.00 – 22.00 uur, op een andere locatie in de stad. Op zaterdag ben je welkom bij de TUIG Tijdelijke Tattoo Shop op het Valkhof Festival, zondag ga je zaklopen met Naaistreek bij Park Kronenburg. Maandag speel je een potje Theatraal Jeu Des Boules bij Stadseiland Stek, dinsdag beleef je De Bastei in 3D en neem je er een kijkje in de Buurtsuper tentoonstelling. Woensdag verwelkomt drag queen Vera Virgin je voor een Pink Pubquiz in haar caravan in de Burchtstraat, donderdag krijg je 30 seconden de tijd om uit de kleinste escaperoom ter wereld te ontsnappen op het Mariënburgplein. Vrijdag sluit je toepasselijk af in het Valkhof Museum met de primeur van de nieuwe expositie Into the Black Hole.

Hoe kom je aan een bandje?
De polsbandjes zijn vanaf nu te bestellen via www.vierdaagsefeesten.nl/shop. Je kunt ‘m laten opsturen voor € 3,95, ophalen op donderdag of vrijdag voor de Feesten bij een aantal locaties in de stad of tijdens de Feesten bij alle buitentoiletten en bij de merchandisestand in de Burchtstraat. De bandjes zijn er in beperkte oplage, en zo lang de voorraad strekt.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen