Anytyme Snack & Dine gaat lekker in Winkelcentrum Dukenburg!

Van onze redactie
20 juni 2023

Cafetaria Anytyme gaat voor de beste kwaliteit op het gebied van menu’s en er wordt tevens met de hamburger hoge ogen gegooid. Denise en Min zijn alweer 5 jaar de nieuwe uitbaters. Graag vertellen ze over de speciale menu’s.

“We hebben de heerlijkste 'Geniet Frietjes'. Je eet dan frites en rauwkost met bijvoorbeeld een mini-kaassoufflé, of met kiphaasje, mini-loempia of kipspies-saté. Dat is er voor slechts €6,95! Ook krijgen we veel goede reacties op onze 'Tasty Box', die bestaat uit frites met de keuze uit snacks als hamburger, kipnuggets, uitenringen, mini-kaassoufflé, vlammetjes of kippenhaasje. Deze 'Tasty Box' is uitgebreider en groter dan de “Geniet Friet”, vertelt de eigenaresse enthousiast.

“Ook ons ijsassortiment is zeer breed, van softijs vanaf €1,50 tot ons speciale ijs zoals de 'Sunday Specials' waar we de Zomerkoning hebben met verse aardbeien voor €4,75."

"Tot slot hebben we de Funky Bubble Teas, bestaande uit Mikk Teas en de heerlijke Fruit Teas voor €5,00 en dan krijg je 500 ml!”

U leest het wel; voor de lekkerste trek moet je bij Anytime zijn en dat kan op maandag en dinsdag van 11.30u tot 19.30 uur, woensdag van 11.00 tot 19.30 uur, donderdag van 11.00 tot 21.00 uur en vrijdag t/m zaterdag van 11.00 tot 19.30 uur. Zondag is Cafetaria Anytime gesloten. Anytyme.nl


Dit bericht delen:

Advertenties