Ultimate Strongman Teams Battle: spectaculaire krachtmeting op de Grote Markt

Van onze redactie
20 juni 2023

De Grote Markt is zondag 25 juni de speeltuin voor de sterkste mannen uit Europa tijdens de European Ultimate Strongman U105 Teams. Deze krachtmeting met de nodige showelementen wordt georganiseerd door Strongman Battles, onderdeel van NYMA Outdoor Gym.

Wat begon als een kleinschalig evenement voor de eigen leden op het NYMA-terrein onder de Oversteek, is inmiddels uitgegroeid tot een regelmatig terugkerend evenement: De Strongman Battles. Mannen en vrouwen van elk niveau strijden tegen elkaar én zichzelf. De rauwheid van de materialen en de omgeving is een groot contrast met de mensen en de sfeer: Gemoedelijk, iedereen is welkom en wordt gerespecteerd. Deze kernwaarden staan dan ook centraal, aldus eigenaar en organisator Dennis Polman: ‘’Sterk en fit worden door strongman training, wij maken het voor iedereen toegankelijk”

Nu wordt voor de eerste maal uitgeweken naar een meer centrale locatie: De Grote Markt in Nijmegen. Hier strijden 22 van de sterkste Strongman U105kg atleten uit heel Europa tegen elkaar. De Battles zijn vrij toegankelijk en vinden plaats tussen 10:00 en 18:00 uur op zondag 25 juni. Meer weten? Kijk op www.ultimatestrongman-netherlands.com.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen