Ticketverkoop oefenwedstrijden NEC start op maandag 19 juni

Tekst via NEC | Fotograaf: Geert Timmer
19 juni 2023

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat NEC zich vanaf eind deze maand op gaat maken voor de eerste (oefen)wedstrijden van het seizoen 2023-2024. Op vrijdag 30 juni meldt de selectie zich op de Eendracht voor de eerste openbare training. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 8 juli, uit en tegen DIO ’30 in Druten. Hierna volgen de reeds geplande wedstrijden tegen RKC Waalwijk en het Engelse Altrincham FC. Verder is N.E.C. nog in overleg met twee mogelijke tegenstanders voor eind juli. Hieronder vind je de kaartverkoopinformatie van de wedstrijden die aanstaande maandag in de verkoop gaan.

Vanaf vandaag, maandag 19 juni, kun je via onderstaande link jouw wedstrijdkaarten bestellen.

SCOOR HIER JOUW KAARTEN

DIO ’30 – N.E.C. | Zaterdag 8 juli – 18.00 uur
N.E.C. opent het seizoen met een wedstrijd op bezoek in Druten. Op Sportpark De Gelenberg wordt om 18.00 uur afgetrapt. Kaarten zijn zowel online als aan de receptie van het Goffertstadion te bestellen. De ticketprijs voor deze wedstrijd bedraagt €7,50. N.E.C. adviseert supporters wedstrijdkaarten op voorhand (online) aan te schaffen, om de doorstroom bij de entree zo soepel mogelijk te laten verlopen.

RKC Waalwijk – N.E.C. | Zaterdag 15 juli – 13.30 uur
Een week na de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen wacht N.E.C. een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. In overleg met RKC kunnen die wedstrijd 200 N.E.C.-supporters een wedstrijdkaart bemachtigen, via de bekende kanalen van N.E.C. Voor het aanschaffen van een wedstrijdkaart voor deze oefenwedstrijd dien je een N.E.C. club- en/of seizoenkaart te hebben. Een wedstrijdkaart voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk kost €10,- per kaart.

N.E.C. – Altrincham FC | Zaterdag 22 juli – 14.00 uur
Op zaterdag 22 juli neemt N.E.C. het in Weurt op tegen het Engelse Altrincham FC. De ploeg uit Manchester komt uit in de Engelse National League, het vijfde niveau van het voetballand. Kaarten voor deze wedstrijd kosten €7,50 en zijn beschikbaar via de website, in het Goffertstadion en/of aan de deur in Weurt. De wedstrijd vindt plaats op sportpark De Kamp, thuisbasis van voetbalclub WVW Weurt.

Informatie over de overige oefenwedstrijden volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor website en social media kanalen in de gaten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024