Al 10 ondernemers gaan voor het MEGA OPVALMOMENT 4Daagse 2023! Nog plek vrij!

Van onze redactie
18 juni 2023

Op de online media van Nieuwsuitnijmegen.nl & Wijchensnieuws.nl zullen van 14 t/m 21 juli dagelijks tienduizenden mensen via website, Facebook, Instagram en Twitter het vele nieuws gaan volgen van het leukste feest van het jaar. Je kunt tijdens 4Daagse 2023 tenslotte, naast het fantastische wandelfestijn, tevens genieten van gratis optredens van de beste Nederlandse artiesten!!

“Wij gaan van 4Daagse 2023 met de dagelijkse fotoseries van de mars en de feesten een zo mooi mogelijk verslag maken. Natuurlijk volgen we ook dit jaar onze eigen fotograaf Ger Neijenhuijzen die voor de 10e keer hoopt uit te lopen! En zijn er de updates van de uitvallers. Daarnaast zal Willy Heij uiteraard aan het woord komen, die zijn 63e keer gaat doen op 80-jarige leeftijd!”, laat de online media specialist John Vrolijks weten. “De manier waarop de stad Nijmegen feest viert is wel het leukste om in fotoserie te laten zien. Je ziet dan zoveel bekenden en die zijn allemaal vrolijk!”

De grootste online netwerken van Nijmegen & Wijchen willen ook enkele ondernemers de mogelijkheid bieden om opvallend zichtbaar te zijn tijdens 4Daagse 2023. “We laten bedrijven in week 29 zo’n 25 keer in de dagelijkse berichten en ook in de vele fotoseries zien! Er hebben zich reeds 10 bedrijven aangemeld. De kosten hiervoor zijn €175,- excl. Dit MEGA OPVALMOMENT mag je echt niet missen! In verband met enige exclusiviteit zullen we echter een beperkt aantal ondernemers deze mogelijkheid bieden, dat zult u begrijpen”, aldus Vrolijks tot slot.

U kunt zich hiervoor nu nog aanmelden via John@Nieuwsuitnijmegen.nl of John@Wijchensnieuws.nl of even bellen met 0621424309.


Dit bericht delen:

Advertenties