Cabaret bij de kermis: Marieken Peters

Van onze redactie
16 juni 2023

Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is verheugd om u uit te nodigen voor een betoverende avond vol humor en theater, verzorgd door niemand minder dan de getalenteerde cabaretière Marieken Peters.

Op vrijdagavond 23 juni om 20:00 uur betreedt Marieken het podium van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis om u te vermaken met haar unieke cabaretvoorstelling.

De kermis expositie die momenteel plaatsvindt bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis vormt het perfecte decor voor Marieken’s optreden. Deze expositie viert de rijke geschiedenis van de Nijmeegse kermis, een traditie die teruggaat tot de middeleeuwen. Het is dan ook geen toeval dat Marieken heeft gekozen voor een show die haar eigen draai geeft aan het legendarische mirakelspel ‘Mariken van Nieumeghen’. Dit eeuwenoude verhaal, dat geworteld is in de geschiedenis van Nijmegen, zal op een geheel nieuwe en verfrissende manier worden gepresenteerd.

Of u nu een fan bent van cabaret of gewoon op zoek bent naar een avond vol vermaak, het optreden van Marieken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is een absolute aanrader. Laat u verrassen door de energieke en humoristische performance van Marieken en geniet van een avond vol lachsalvo’s en verwondering.

Zorg ervoor dat u erbij bent op 23 juni om 20:00 uur bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis voor deze unieke cabaretvoorstelling van Marieken Peters. Aanmelden voor dit evenement kan via de website van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. De entreeprijs bedraagt €5 p.p. (gratis voor Huisvrienden).


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen