NEC contracteert jeugdspeler Kevin Kers voor DFDS - NEC Voetbalacademie

Van onze redactie
13 juni 2023

Jeugdspeler Kevin Kers heeft vandaag zijn eerste profcontract bij de DFDS - NEC Voetbalacademie ondertekend. Kers speelt al enige tijd in de jeugdopleiding van de Nijmeegse voetbalclub. De aanvaller komt uit voor NEC o18, met als doel zich klaar te stomen voor het eerste elftal. 

De zeventienjarige Kevin Kers speelt sinds zijn twaalfde levensjaar bij de voetbalacademie van NEC. Als buitenspeler laat Kers al meerdere jaren de ambitie zien om op het hoogste niveau te willen en kunnen meespelen. De in Frankrijk geboren aanvaller tekent een contract dat hem de komende twee jaar aan de DFDS - NEC Voetbalacademie verbindt.

Hoofd Coaching Dennis te Braak is trots op de ontwikkelingen binnen de DFDS - NEC Voetbalacademie: "De afgelopen jaren hebben we als academie veel aandacht gelegd op individuele ontwikkeling van spelers. De verbintenis met Kers is een mooi voorbeeld van de ambitie van zowel deze jongen als van de voetbalacademie. We zijn blij dat we dit talent langer kunnen behouden en kijken uit naar de ontwikkeling die hij de komende jaren bij onze club gaat maken."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen