Seniorendansavond in OBG op 13 juni

Van onze redactie | Foto: Ineke Janssen
12 juni 2023

Dinsdagavond 13 juni zijn dans- en muziekliefhebbers weer van harte welkom in seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. Daar wordt dan gedanst en meegezongen op muziek van veelzijdig en allround entertainer Jan Kersten. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis, zaal open vanaf 19.00 uur.

Jan Kersten zingt en begeleidt zichzelf op keyboard of accordeon. Zij repertoire is eindeloos en varieert van foxtrot en wals tot beat en linedance. En of je nu wel of niet danst, een avond met Jan is altijd een feestje. Dus als je Burgerlust nog niet kent, dan is dit de gelegenheid! Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of linedanceliefhebber; iedereen is welkom.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en muziekavond in OBG Nijmegen. Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden.
Dus trek je dansschoenen aan, breng een goed humeur mee en je hebt vast een onvergetelijke avond.

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Tijd: 19.30 - 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavond: 27 juni.

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen