Ook MEGA veel OPVALMOMENTEN voor ondernemers tijdens 4Daagse 2023!

Van onze redactie
11 juni 2023

Natuurlijk gaan wij van Nieuwsuitnijmegen.nl & Wijchensnieuws.nl uitgebreid verslag doen van de 105e Nijmeegse Vierdaagse! Ook Willy Heij (foto) is voor maar liefst de 63e keer weer van de partij! 

Op donderdag 6 juli beginnen we bij de jaarlijkse traditionele 'Persconferentie' van het grootste wandelfeest ter wereld. En van vrijdag 14 juli t/m vrijdag 21 juli ('Via Gladiola') zullen we u dagelijks met interessant nieuws en fotoseries volledig op de hoogte houden van de Mars en de Feesten!

Meer dan 25 keer zullen dan ook bedrijven in tekstvorm en via afbeeldingen, ingebed in de fotoseries, opvallend zichtbaar zijn! U kunt hier tevens uw actie prima kenbaar. Kortom, 4Daagse 2023 is een prima moment om op te vallen voor meer dan 110.00 volgers op onze verschillende media!
Ondernemers kunnen voor slechts €175,- excl meedoen aan 4Daagse 2023 op de Websites, Facebookpagina’s en Twitterpagina’s van Wijchensnieuws & Nieuwsuitnijmegen.
In verband met exclusiviteit zullen we echter een beperkt aantal bedrijven hiervoor de mogelijkheid bieden. Meldt u zich dus snel aan via john@nieuwsuitnijmegen.nl of john@wijchensnieuws.nl of bel John Vrolijks: 06-21424309. 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen