Buitenbioscoop C-NIMMA op de Nijmeegse Waalkade

Van onze redactie
11 juni 2023

Maak je klaar voor een onvergetelijke filmervaring onder de sterrenhemel!
Buitenbioscoop C-NIMMA brengt unieke, zomerse filmervaring naar de Nijmeegse Waalkade

Van 7 tot en met 13 augustus presenteert C-NIMMA, de betoverende buitenbioscoop aan de Nijmeegse Waalkade, een fantastische line-up van klassiekers. Onder andere "Pulp Fiction", "Notting Hill" en "The Lion King" zullen vertoond worden op een groot LED-scherm met op de achtergrond de prachtige Waalbrug.

C-NIMMA, een samenwerking tussen lokale ondernemers Rosa van den Groenendaal (Eigenaresse van De Wit Wasserij) en Stan de Waard, biedt filmfanaten de mogelijkheid om te genieten van de beste films in een unieke en sfeervolle omgeving. Gelegen aan de prachtige Waalkade, met uitzicht op de iconische bruggen en de langzaam stromende rivier en ondergaande zon, vormt C-NIMMA de perfecte locatie voor een zomerse bioscoopervaring.

Bezoekers kunnen plaatsnemen in comfortabele zitzakken of strandstoelen en zeven avonden lang en twee middagen genieten van de beste, grappigste of meest romantische films.

Naast het aanbieden van een onvergetelijke filmervaring, zorgt C-NIMMA ook voor een assortiment heerlijke snacks en verfrissende drankjes. Van popcorn tot ijskoude biertjes, alles is aanwezig voor een perfecte, zwoele zomerse filmavond.

Het aantal zitplaatsen is beperkt en de kaartverkoop voor C-NIMMA begint op dinsdag 13 juni om 16.00 en tickets zijn verkrijgbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/c-nimma-an-outdoor-cinema-experience

Voor meer informatie en updates over het programma volg C-NIMMA op social media https://www.instagram.com/cnimma_nijmegen/


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen