Feest aan het water: Waalstappers 5 jaar

Van onze redactie
6 juni 2023

Op 10 juni 2023 bestaat Waalstappers vijf jaar en dat wordt gevierd Om te beginnen met een groot feest op een prachtige locatie aan het water. Als je nog geen abonnee bent, meld je dan aan voor dit feest via www.waalstappers.nl. Het eerste half jaar is gratis.

Na je aanmelding ben je zaterdagavond 10 juni vanaf 19.30 uur van harte welkom. Gestart wordt met een proost op 5 jaar Waalstappers, waarna het feest losbarst met een optreden van de Lentse band Carmine Queen, met Waalstapper Jos Hustings.
Daarna is er lekkere dansmuziek, hapjes, drankjes en een mooi uitzicht vanaf het terras. Drankjes zijn verder voor eigen rekening, de hapjes krijg je van de Waalstappers.

Waalstappers is een levendige en dynamische community voor ontmoetingen en activiteiten in de regio Nijmegen en Arnhem. Iedereen kan abonnee worden. Waalstappers is voor mensen in alle soorten en maten, en van alle leeftijden.

Foto: Carmine Queen, pop-folkband uit Lent (ook te beluisteren via Spotify). Van links naar rechts: Wout, Dyonne, Koen, Jos en Mónica.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen