Minioren-zwemmers Aqua-Novio’94 in Club Meet Finale 2023

Van onze redactie
1 juni 2023

Aanstaande zaterdag (3 juni) zullen de Gelderse Minioren Club Meet Finales gezwommen worden. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Erica Terpstra Sportfondsenbad aan de Kwakkenbergweg 25 in Nijmegen. De Nijmeegse zwemmers van Aqua-Novio’94 zullen met twee teams deelnemen aan deze finale.

Beide ploegen van Aqua-Novio’94 bestaan uit maximaal 18 zwemmers. Deze jonge zwemmers hebben een leeftijd van 8- tot en met 12 jaar. Zwemmers met deze leeftijd vallen in de zwemwereld onder de categorie ‘Minioren’.

De Nijmeegse zwemvereniging zal het gaan opnemen tegen andere verenigingen, eveneens afkomstig uit de provincie Gelderland. Zo staan naast Aqua-Novio’94, DWK, Aquapoldro, Batavia Swim, de Berkelduikers, de Octopus en ZV Wijchen aan de start.

Om 14.15uur zal de wedstrijd officieel aanvangen. Het is echter een traditie bij de Club Meet Finale-wedstrijd dat deze wedstrijd in het teken staan van een thema. Dit jaar is het thema: Slaapfeestje.
Voorafgaande aan de wedstrijd, zullen alle zwemmers en coaches het bad betreden in een grote optocht. Uiteraard allemaal verkleed passend bij het thema. Deze opmars zal omstreeks 14.05 uur beginnen.

Naast dat er een prijs gewonnen kan worden voor best verklede zwemvereniging, zal de prijs voor beste zwemvereniging van Gelderland in het water verdient moeten worden. Gedurende de middag zullen er zo’n 120 zwemmers actief zijn. Zij strijden als team (niet als inidividu) wie er met de gouden-, zilveren-, of bronzen medailles naar huis gaan.

De organisatie is in handen van de KNZB Regio Oost in samenwerking met Aqua-Novio’94.
U bent van harte welkom de wedstrijd te komen aanschouwen.

Plaats: Nijmegen
Locatie: Erica Terpstra Sportfondsenbad, Kwakkenbergweg 25 Nijmegen
Tijdsstip: 14.00
Toegang: gratisOver Aqua-Novio'94

Aqua-Novio'94 is de grootste zwemvereniging van Nijmegen en omstreken. De vereniging bestaat uit de afdelingen zwemles, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, masters en waterbasketbal. De vereniging is een van de grootste zwemverenigingen van Nederland. Daarnaast is de vereniging nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe zwembad.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen