200 theesoorten en 30 soorten espresso, single origine en melange koffiebonen bij Coffeeted!

Van onze redactie
30 mei 2023

Bij de koffie- en theespeciaalzaak Coffeeted in de Moenenstraat 20 in Nijmegen kunt u terecht voor maar liefst meer dan 200 soorten thee en 30 soorten espresso, single origine en melange koffiebonen.

Tel daarbij op de koffiezetmachines van Gaggia, Nivona, Quick Mill, Ascaso en Sage en barista-tools van bekende merken zoals Bialetti, Chemex en Hario en u begrijpt dat u bij specialisten aanbeland bent! Het team van Coffeeted gaat alleen maar voor de beste kwaliteit en haalt en test voor u de producten uit de hele wereld! Zo worden regelmatig koffies voorgeproefd om zo ook het beste advies te geven. Dan wordt tevens bepaald in welke koffiezetmethode de boon het beste tot zijn recht komt. En dat proef je! 

Wist u dat Coffeeted al bezig is met de zomer?! Zo kunt u nu al genieten van de overheerlijke 'Zomerkoffie'. Dit is een heerlijke smaakcombinatie tussen bonen uit Brazilië en Ethiopië. Mmm heerlijk!

Ook heeft Coffeeted een heel leuk assortiment geschenkblikken en cadeauverpakkingen van alleen maar de beste kwaliteit thee! 

Kijkt u maar eens voor meer info op www.Coffeeted.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen