Hotel Keizer Karel staat weer in de spotlights

Van onze redactie
29 mei 2023

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli aanstaande wordt in de Lindenberg de muzikale theatervoorstelling ‘Hotel Keizer Karel’ opgevoerd door Vocal Group NootScenario uit Nijmegen. Het prachtige hotel dat ooit daadwerkelijk aan het roemruchte verkeersplein stond, staat symbool in het verhaal over de roerige geschiedenis van onze stad.

Hotel Keizer Karel is een voorstelling die heden en verleden verbindt. Dankzij onze mooie vertolking van 19 afwisselende nummers met live band, opgeluisterd door films en foto’s uit het verleden, krijgt de bezoeker een onvergetelijke middag of avond. 

Wie terugkijkt naar de afgelopen 60 jaar, ziet stadgenoten strijden tegen onrecht en natuurgeweld. Het opmerkelijke is dat al deze thema’s in 2023 nog even actueel zijn. Denk maar eens aan de strijd tegen het hoge water, de strijd voor vrouwenrechten en het vechten tegen de woningnood. Het verhaal van Hotel Keizer Karel is door Vocal Group NootScenario zelf geschreven en leidt het publiek langs kenmerkende plekken zoals de Biotex-fabriek en de Waalsprong.  

Een voorstelling voor iedereen die in Nijmegen woont, er ooit woonde of er zou willen wonen! Kaartjes zijn te koop via de website van de Lindenberg: www.delindenberg.com/zoeken?q=nootscenario

Voor kinderen t/m 12 jaar is een speciaal aantrekkelijk tarief.

Hotel Keizer Karel wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning van het VSB-fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

www.nootscenario.nl
info@nootscenario.nl
www.facebook.com/VocalGroupNootScenario


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024