Expositie Daalsehofkunstenaars in de Ark van Oost van 2 juni tot 7 juli

Van onze redactie
28 mei 2023

In wijk- en hobbycentrum Daalsehof in Nijmegen wordt door een behoorlijk groot aantal kunstenaars geschilderd. Kunstenaars? Jazeker! 

Een flinke groep trouwe bezoekers van het hobbycentrum maakt prachtige kunstwerken! Helaas verdwijnen de meeste schilderijen bij de makers zélf op zolder of in de kelder bij gebrek aan een plek om ze aan de wereld te tonen. Hooguit krijgt een familielid of vriend soms een schilderij.  Maar nu is er eindelijk een plek waar ook de niet professionele kunstenaar zijn werk kan laten zien: Wijkcentrum De Ark van Oost. Vanaf 2 juni tot in ieder geval 7 juli hangt het werk van 18 Daalsehofschilders in de ruime gangen van de Ark van Oost. 

Zo divers als de makers zijn, zo verschillend is ook hun werk. Portretten, landschappen, realistisch of meer abstract, het hangt er allemaal. 

De officiële opening of vernissage is op vrijdag 2 juni om 17.00 u. Iedereen is dan welkom in de Ark van Oost, Cipresstraat 154, Nijmegen-Oost. 

Wil je zelf een keer exposeren, neem dan contact op met Rinus van der Schans, 06-27885003 r.vanderschans2@gmail.com of Henk Horstink 06-14985928 henk.horstink@gmail.com 


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024