De online media Nieuws uit Nijmegen groeien naar 104.942 volgers!

Van onze redactie
26 mei 2023

Met 44.722 Facebookvolgers, 10.900 Instagramvolgers, 8.810 Twittervolgers, 12.000 bezoekers via de App, 25.000 Websitebezoekers en 3.510 YouTube-abonnees groeien de online media van Nieuws uit Nijmegen prima door. Dat is een totaal van maar liefst 104.942 mensen die met plezier het dagelijkse Nijmeegse nieuws lezen.

Hoe is dat zo gegroeid? In december 2021 besloten Antoine Poort en John Vrolijks om het online medium Nieuws uit Nijmegen een ander gezicht te geven. Dat betekende meer dagelijks nieuws brengen en zo ook alle non-profit-organisaties, verenigingen en instellingen in Nijmegen de kans te bieden om hun nieuws gratis te kunnen plaatsen. Tevens wordt op het gebied van 112Nieuws erg snel gewerkt, worden verslagen met veel foto’s van evenementen gemaakt en laat colomnist Carolus zijn bijzondere visie op de Nijmeegse samenleving schijnen.

Het resultaat mag er zijn. Het grootste online platform van Nijmegen wordt massaal bekeken en het bedrijfsleven sluit gemakkelijker aan. In de online wereld kijken mensen gemiddeld immers 5,5 uur per dag op hun mobiele telefoon of laptop en daar moet je als ondernemer natuurlijk dan ook zichtbaar zijn! Wat is er dan beter om op een plek te adverteren waar de meeste Nijmegenaren samenkomen?!

Kijk op Nieuwsuitnijmegen.nl onder tarieven voor de uiterst betaalbare prijzen. Het Nieuws uit Nijmegen-team maakt zich nu langzaam op voor de aankomende Nijmeegse 4Daagse, zodat u daarover niks hoeft te missen!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen