De Vakantiemaaltijd is een foodinnovatie van The Green Table

Van onze redactie
24 mei 2023

De Vakantiemaaltijd is een kant-en-klaar maaltijd van restaurantkwaliteit met houdbaarheidsgarantie. Het kan tenminste een jaar lang buiten de koelkast of vriezer bewaard kan worden, zonder verlies van smaak. De Vakantiemaaltijd is daarom zeer geschikt om mee te nemen op vakantie en daarnaast altijd handig om in huis te hebben. 

Op vakantie heb je niet altijd zin om te koken of weer te BBQ aan te steken. Uiteten doe je ook niet iedere dag. Met de Vakantiemaaltijd zorg je ervoor dat je in 4 minuten een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel hebt staan. De Vakantiemaaltijd is 100% plantaardig en bevat twee derde van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en daarnaast alleen maar eerlijke ingrediënten.

De Vakantiemaaltijd bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen en ook geen extra zout. De innovatie is de lange houdbaarheid van het product zonder koelkast of vriezer. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale verpakking en het bereidingsproces. De houdbaarheid wordt gegarandeerd voor tenminste een jaar.Vakantiemaaltijden kunnen online besteld worden (pre-order) en worden nog voor de zomervakantie thuisbezorgd. Het voordeelpakket van 12 maaltijden kan besteld worden met vroegboekkorting op www.thegreentable.store 

The Green Table is een duurzame maaltijdmaker met de missie om de lekkerste lang houdbare gezonde maaltijden van restaurantkwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen en voor alle momenten. Met gerecyclede verpakkingsmaterialen, lange houdbaarheid, minimale verspilling en bereiding met 100% plantaardige ingrediënten hebben de maaltijden een lage ecologische footprint. De maaltijden van The Green Table zijn goed voor mens, dier en planeet.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen