Radboudumc en CWZ rennen samen voor SEH

Van onze redactie
24 mei 2023

De jaarlijkse vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023: Emergency Medicine day. De SGOrun is een estafette-sponsorloop met als doel geld op te halen om wetenschappelijk onderzoek binnen de Spoedeisende Geneeskunde te bevorderen.

De teams worden gevormd door spoedeisende hulp (SEH) afdelingen door het hele land. Om de goede samenwerking te benadrukken hebben de SEH’s van Radboudumc en CWZ uit Nijmegen en Rijnstate uit Arnhem/Elst de handen in elkaar geslagen en gaan samen rennen voor het goede doel.

Help mee door te doneren!
De SGOrun wordt georganiseerd door het SGOfonds (Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds). Het doel is geld te werven om wetenschappelijk onderzoek binnen het domein van de spoedeisende geneeskunde (mede) mogelijk te maken door subsidies te verstrekken. Help mee om de kwaliteit van de SEH’s op hoog niveau te houden en doneer aan een team of teamlid. Dit kan heel gemakkelijk via deze link of via een van de onderstaande QR-codes.

Ontvangst door wethouder Broeren
In totaal gaan zaterdag 27 mei zo’n 20 SEH-medewerkers om 9:00 uur van start vanaf de nieuwe Rijnstate locatie in Elst. Vandaaruit gaan ze richting Rijnstate in Arnhem om vervolgens koers te zetten richting CWZ in Nijmegen. De totale route is 70 km lang. Tussen 16.00 en 16.30 uur worden de deelnemers onthaald door Jean Paul Broeren, wethouder in Nijmegen, bij de SEH van CWZ.

SGOfonds
Het SGOfonds geeft subsidies aan onderzoekers op het gebied van de Spoedeisende Geneeskunde. Ieder jaar ontvangen een aantal veelbelovende onderzoeksprojecten een financiële bijdrage. Daarnaast wil het SGOfonds in de komende jaren een promotietraject meefinancieren.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen