2e Zomerfestival Wijchen 23 t/m 25 juni in de Kasteeltuin mag je niet missen!

Van onze redactie
24 mei 2023

De organisatoren Gijs Gommers en Ruud Sommerdijk van ‘t Witte Paard Evenementen laten vandaag enthousiast weten: “Vanaf vrijdag 23 juni wordt het festivalterrein in de kasteeltuin omgetoverd tot een zomers paradijs, waar je kunt genieten van de beste muziek, relaxe sfeer, heerlijk eten en verfrissende drankjes. Dans de hele dag en avond op de beats van onze top DJ’s en live bands en geniet van de zwoele zomeravond op ons gezellige terras."

"Met verschillende eettentjes en barren is er voor ieder wat wils. Van lekkere snacks tot BBQ classics en cocktails; wij hebben het allemaal! We hebben dit jaar het festival uitgebreid met een gave dubbeldekker-cocktailbus en een Après-ski-feesttent! Kom gezellig naar ons zomerfestival en beleef de ultieme zomerse sfeer samen met vrienden, familie en collega’s!” 

Het programma van het Zomerfestival 2023 is als volgt:

- Vrijdag 23 juni 16.00- 01.00u VrijMiBo XXL met interactieve band Family de Bruyn (o.a bekend van het Faber Plein Nijmegen), Bart van Dishoeck (dé feestzanger van Jantjes Verjaardag Amsterdam) en met Party DJ Jerome, die de avond knallend zal afsluiten!

- Zaterdag 24 juni 13.00u Kindermiddag met op het grote podium de populaire kinderact van Dirk Scheele en het Straattheater met Holly & Bertje. Verder is er: Gratis ranja, IJs van Tijs, diverse springkussens, gratis Schminken, Poffertjeskraam en nog veel meer! Kinderen van 2 t/m 12 jaar €5,- entree. Vanaf 13 jaar gratis entree.

- Zaterdag 24 juni 20.00u - 01.00u Tribute Night met de coverbands Abba Fever (bekend van het populaire SBS6 tv programma The Battle of the Bands) en een van de grootste Tribute bands van Nederland: Queen Forever!

- Zondag 25 juni van 13.00u tot 22.00u herleven de oude tijden met het Witte Paard Matinee met coverband Broadway en de huisdj’s Joris & Jorg. Deze dag is voor jong en oud gratis toegankelijk, “Dit wordt een dag vol oer-Wijchense gezelligheid”!

Tickets zijn nu verkrijgbaar via https://wittepaardfestival.nl  
Wees er snel bij en mis deze geweldige zomerervaring niet!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen