Banenmarkt Nijmegen op 5 juni in De Vasim

Van onze redactie
22 mei 2023

Op maandag 5 juni is er een grote banenmarkt in Nijmegen. Het gebouw De Vasim is dan van 14 tot 16 uur een inspirerende ontmoetingsplaats voor iedereen die wat te bieden heeft op de arbeidsmarkt. 

Starter of professional, praktisch ingesteld of meer van de theoretische kant. Iedereen die interesse heeft in een nieuwe baan is welkom om vrijblijvend in gesprek te gaan met diverse werkgevers uit de regio Rijk van Nijmegen. 

Voor iedereen
De banenmarkt is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan, of nieuwsgierig is naar de mogelijkheden in een andere sector of in een ander bedrijf. Bezoekers kunnen tijdens de banenmarkt in gesprek gaan met werkgevers uit allerlei branches die op zoek zijn naar nieuw personeel. Zij kunnen terecht bij het matchingteam van UWV voor tips over passende vacatures en leerwerktrajecten in de regio. Het UWV en het Leerwerkloket geven daarnaast informatie en tips over scholing.

Deelnemende werkgevers
Op de website staat vermeld welke werkgevers deelnemen. Organisator Nienke Helmond: “Veel werkgevers uit de regio hebben belangstelling getoond om deel te nemen aan de banenmarkt. Juist ook omdat een informeel gesprekje vaak beter werkt dan de traditionele sollicitatieprocedure met motivatiebrief en cv, zeker op deze krappe arbeidsmarkt. Werkgevers vertellen graag meer over de mogelijkheden in hun bedrijf en zijn geïnteresseerd in wie de kandidaat is. Strikte functie-eisen worden meer losgelaten en er is ruimte voor scholing on the job.”

Kijk voor info, deelnemende werkgevers en een routebeschrijving op: u.uwv.nl/vasim


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024