MotoPoint Grave voor de mooiste motoren & scooters!

Van onze redactie
19 mei 2023

Het mooie weer komt eraan en dus is het scootertijd! Je rijdt goedkoop, zonder files en kunt altijd gemakkelijk parkeren! De e-scooters zijn daarnaast milieubewust en geruisloos.

Dat weten ze in Grave aan de  Arnoud van Gelderweg 101 al heel lang. U vindt bij MotoPoint echt alles voor uw motor en scooter! In de werkplaats laat u desgewenst een onderhoudsbeurt uitvoeren en profiteert u van de haal- en brengservice die in de meeste gevallen gratis is rondom Grave/Wijchen.

Tevens bent u bij MotoPoint Grave met de eigenaren Kevin van Duijvenvoorde en Yannick Poel voor het afhandelen van schade en taxaties aan het juiste adres. “We repareren en voeren schadeherstel uit aan de meeste grote A-merken scooters."

"Daarnaast doen we de verkoop van nieuwe en 2e hands scooters, zowel benzine- als e-scooters! Zo zijn er de NIU en Retelli e-scooters. Retelli heeft onlangs voor bijna alle modellen de prijzen verlaagd!“

Op het gebied van motoren biedt MotoPoint in haar 200 m2 grote winkel een breed assortiment van Honda tot Zero’s. Kijkt u zeker voor meer info op Moto-Point.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen