Enthousiaste Vierdaagsevrijwilligers gezocht!

Van onze redactie
18 mei 2023

Wandelvereniging Magnus is op zoek naar vrijwilligers voor de Nijmeegse Vierdaagse: "Tijdens deze week verblijven wij met een groep wandelaars in  Ontmoetingscentrum De Kloosterhof in Weurt. Op de route verzorgen wij een 120-tal leden en gastlopers. Heb jij een klik met de Nijmeegse Vierdaagse, Wandelvereniging Magnus is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om onze wandelaars te vertroetelen en in de watten te leggen.

Voor op de route: Je gaat als verzorger vroeg op pad in een gezellig team om je positie in te nemen langs de route. Je bouwt daar met elkaar een verzorgingspost op en als de wandelaars arriveren ben jij een soort gastheer of gastvrouw. Dat betekent lunchpakketten uitreiken, dranken inschenken e.d.

Indien je in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma (module wandelletsel) en/of je kunt ook nog masseren dan is dat fijn maar absoluut niet noodzakelijk.
Voor op de locatie: klaar maken van lunchpakketten, keukenwerkzaamheden, helpen bij het buffet tijdens de warme maaltijd en de avondkoffie verzorgen.

Ben jij de persoon die in teamverband kan werken, enthousiast is, geen ochtendhumeur heeft, beschikt over enige pit dan ben je van harte welkom.

In verband  met de teambuilding die in zo’n week ontstaat, geven wij de voorkeur aan personen die alle 4 de wandeldagen inzetbaar zijn.
Ons motto is: er met elkaar een gezellige en sfeervolle week van maken."

Heb je interesse of wil je meer weten over bovengenoemd vrijwilligerswerk neem dan gerust contact op met Vierdaagse coördinator Jan Polman 0651757645 of stuur een e-mail naar: coordinator@wvmagnus.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen