84e Kalorama Wandeltocht op 20 en 21 mei

Evenementen
Van onze redactie
17 mei 2023

Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2023 wordt voor de 84e keer de Kalorama Wandeltocht georganiseerd, ook zeer populair onder Nijmegenaren. De opbrengst van de tocht komt zoals altijd ten goede aan extra activiteiten voor het welzijn van de bewoners van zorginstellingen van Stichting Kalorama.

Aanmelden kan bij de start- en finishlocatie, het Kulturhus in Beek. Starten kan vanaf 07.00 uur, finish is om 17.00 uur. De wandelaar kan kiezen uit diverse afstanden en een 2-daagse. VDe routes lopen o.a. door Beek-Ubbergen, de prachtige Ooijpolder en, afhankelijk van de afstand, over Duits grondgebied. Uiteraard zal er ook geklommen moeten worden door het heuvellandschap van Berg en Dal, waarbij alle wandelaars verpleeghuis Kalorama zullen aandoen. Voor wandelaars die niet van “bergen” houden zijn er vlakkere wandelroutes uitgezet.

Voor de wandeltocht kunnen de afstanden 5, 10, 12,5, 20, 30 en 40 km gelopen worden. De vlakkere wandelroute van 5 km en de tocht van 12,5 km zijn speciaal voor wandelaars die niet van “bergen” houden. Wij willen u erop wijzen dat alleen deze twee wandelroutes geschikt zijn voor kinder-/wandelwagens.
Om aan de trainingskilometers te komen voor de Vierdaagse, kan men ook het tweedaagse parcours lopen, met totale afstanden van 50, 60, 70 of 80 kilometer. (Bij de 50 en 70 km kiest u, bij aanmelding op startbureau, zelf de afstand per dag).
Wil je na afloop een medaille, dan is deze verkrijgbaar voor € 1,50.

Kijk ook op de facebookpagina en de website voor meer informatie.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen