Nijmeegse HaringParty maakt haar comeback!

Van onze redactie | Broer van den Boom Fotografie
17 mei 2023

23e editie van de Nijmeegse HaringParty is in aantocht

De Nijmeegse HaringParty krijgt op dinsdag 13 juni een frisse herstart dankzij het initiatief van nieuwe organisatoren en steun van Peeman Dranken als drankensponsor. De 23e HaringParty, waar Nijmeegse ondernemers zakendoen en bieden op het eerste vaatje Nieuwe Haring om bij te dragen aan een goed doel.

Door de coronacrisis en het terugtrekken van twee initiatiefnemers en een sponsor kwam er in 2019 een einde aan de jaarlijkse HaringParty. Nijmegen is hen zeer erkentelijk voor hun jarenlange inzet.

Zij hebben 22 jaar bijgedragen aan de Nijmeegse HaringParty. Hét jaarlijkse evenement waar het allereerste vaatje Nieuwe Haring werd geveild. De opbrengst werd jaarlijks gedoneerd aan een goed doel. Als je alle jaren bij elkaar optelt dan hebben Nijmeegse ondernemers maar liefst  € 550.000 in totaal gedoneerd aan 35 goede doelen in de regio Nijmegen.

In de periode van 2003 tot 2019 hebben 17 ondernemers de HaringMaatje-onderscheiding ontvangen. Dit is een eerbetoon aan ondernemers die zich uitzonderlijk hebben ingespannen voor de HaringParty en de goede doelen die daarbij horen.

Dit alles is een prachtige traditie die niet verloren mag gaan. Daarom is er een nieuwe groep organisatoren opgestaan, om de schitterende traditie van de Nijmeegse HaringParty in 2023 voort te zetten. Naast de initiatiefnemer van het eerste uur Frans Hendriks, zijn de heren Jan Maters, Stijn Gerrits en Johan Weijers het team komen versterken. Dit team zet zich met nieuwe energie en enthousiasme in om het grote succes van de Nijmeegse HaringParty te prolongeren. 

Op dinsdag 13 juni kunnen ondernemers van 17.30 tot 20.00 uur genieten van de HaringParty in de Schepenhal van het Stadhuis in Nijmegen.

"Inmiddels hebben zich alweer vele bekende maar ook nieuwe HaringParty-sponsoren en Nijmeegse businessclubs gemeld. Binnenkort maken we meer bekend, ook over het goede doel. Het lijkt ons geweldig om alle Nijmeegse ondernemers daar te ontmoeten!"

Organisatie HaringParty Nijmegen                                                      
Jan Maters, Stijn Gerrits, Johan Weijers en Frans Hendriks.
Foto door Broer van den Boom.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen