De topkwaliteit Van Dam BBQ Ribs & More!

Van onze redactie
10 mei 2023

Eigenaren Martijn en Senna van Dam en het team werken met de KOPA BBQ en dat is de grootste houtskool BBQ die er is! De overheerlijke vleesproducten worden in de keuken aan de Berg en Dalseweg 46a daarop ook bereid en dat proef je direct! 

En als je de gemarineerde spareribs erop ziet garen, dan loopt het water je in de mond. Ze zijn niet voor niets populair in Nijmegen, Wijchen en de regio! Martijn: “Je kiest eerst voor de normale of grote spareribs en daarna kies je de smaak en ga je voor zoet, medium, hot, chef speciaal of extra hot.”

Maar er is MORE! Wat te denken van rib-eye, black angus burger, varkenshaas saté, kipfilet of schnitzel? Daarbij heeft van Dam BBQ Ribs & More ook frites, aardappelschijfjes, maïskolf, gepofte aardappel of pistolet met een lekker sausje, drankje en/of de heerlijkste salades erbij. Martijn laat weten: “Als u geniet van onze lekkere producten. dan genieten wij ook!”

En dat zijn inmiddels honderden klanten die regelmatig bij hem komen genieten. U kunt uiteraard nog steeds afhalen na bestelling via 024- 3602582.
Kijk voor meer info op de website.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen