Fototentoonstelling Bart Rovers bij De Ark: ‘Hier ben ik, hier woon ik’

Van onze redactie
10 mei 2023

Op 12 mei vindt de officiële opening plaats van de fototentoonstelling ‘Hier ben ik, hier woon ik’ onder de noemer ‘vereenzelviging’ in wijkcentrum ‘De Ark van Oost’ aan de Cipresstraat 154. De foto's hangen overigens nu al ter bezichtiging in de Ark.

De tentoonstelling bestaat uit een reeks beelden en teksten die met de beleving van de fotograaf op zijn nieuwe woonplek, zijn nieuwe stad en omgeving te maken hebben.  
Van binnen naar buiten. Foto’s gemaakt in zijn huis, tuin, de stad, het landschap, de polder, bij de Waal en de groene heuvels. Op elke plek waar hij komt, is de gedachte:”Hier woon ik”.

Ruim 5 jaar Nijmegen als aanleiding voor de expositie, maar nu in een breder perspectief geplaatst onder de noemer ‘vereenzelviging’.

Indrukken, herinneringen, belevingen, gebeurtenissen, thuis komen. Fotowerken in kleur en zwart-wit met oog voor detail. Soms een abstract beeld, maar ook portretten zijn te zien in deze expositie.

De expositie ‘Hier ben ik, hier woon ik’ is te bezichtigen vanaf 5 mei. t/m het einde v.d. maand in Wijkcentrum De Ark van Oost, Cipresstraat 154 Nijmegen. Officiële opening is op vrijdag 12 mei om 17.00 uur. 

De Ark van Oost is op werkdagen open van 9:00 tot 17:00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen