Sontje Hansen (Ajax) tekent voor vier jaar bij NEC

Van onze redactie | Fotograaf: Broer van den Boom
9 mei 2023

Sontje Hansen heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor vier seizoenen aan N.E.C. verbindt. De 20-jarige aanvaller komt over van Ajax, waar hij een aflopend contract bezit. Hansen had meerdere aanbiedingen op zak, maar koos uiteindelijk voor N.E.C. als zijn nieuwe bestemming.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met het aantrekken van Hansen: “Sontje kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten. Hij stond jarenlang bekend als een groot talent bij Ajax en we zijn erg blij dat hij voor ons heeft gekozen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zien we in hem een waardevolle versterking voor onze selectie. Het is fijn dat we snel hebben kunnen handelen, waardoor Sontje zich direct bij de start van het nieuwe seizoen bij de selectie voegt. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

“Vanaf het eerste gesprek dat ik voerde met Carlos Aalbers, Nick Kersten en de trainer had ik een goed gevoel over N.E.C. Het is een club met mooie ambities en daar wil ik graag aan bijdragen. N.E.C. heeft bewezen dat jongens zich hier goed kunnen ontwikkelen en ik kijk er nu al naar uit om volgend seizoen in het Goffertstadion te spelen”, aldus Sontje Hansen.

Hansen speelde twee officiële duels voor het eerste elftal van de Amsterdammers. Daarnaast kwam hij maar liefst 84 keer uit voor Jong Ajax, waarin hij dertien treffers op zijn naam schreef.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen