Profiteer van 15% korting met de MyKiK Voordeelkaart!

Van onze redactie
9 mei 2023

Bij KiK kunt u terecht voor voordelige mode, huishoudelijke artikelen, decoratie en nog veel meer! Bij KiK (Klant is Koning) in Winkelcentrum Dukenburg kunt u profiteren van voordelen die u zeker wil hebben.

Daarvoor heeft u de gratis MyKiK Voordeelkaart nodig! Meldt u zich dus even bij de kassa en binnen 5 minuten profiteert u altijd van de 15% korting-acties of download de KiK-app. U heeft de Voordeelkaart dan altijd bij u! Ook in deze maand namelijk ontvangen de Voordeelkaarthouders 15% KORTING op heel veel items. Van tanktops tot ondergoed! 

Je ontvangt 15% korting in mei op:⁣
- Heren tanktops van het merk Identic & X-Mail
- Kinder T-shirts & tops van het merk Kiki & Koko en Y.F.K. vanaf € 1,99
- Dames tops & T-shirts van het merk Janina - Heren ondergoed

(De producten op de foto’s zijn voorbeelden en kunnen afwijken⁣)

En wist u dat als u op 5 verschillende dagen hebt afgerekend met dé Voordeelkaart u bij de volgende aankoop zelfs 20% korting krijgt! Zo spaart u keer op keer voor korting! Wie wil dat nou niet?! Tevens zijn er nu de 'Meer dan je denkt'-acties en de #lovekik winactie.

En wat dacht u van deze weekactie?! Deze week: dameskleding: 3=2!

Win een waardebon ter waarde van €30,-
Post een foto met één van onze artikelen op jouw Instagram-account onder de hashtag #lovekik en tag @kik.nederland. We zijn benieuwd naar jouw inzending!

Zoek je een leuke baan?
Tot slot laat KiK Dukenburg weten dat als een leuke baan zoekt in de regio Nijmegen, je van harte welkom bent. Hiervoor mail je naar carla.mandemaker@kik.nl.

Haal je kick bij KiK Dukenburg! Meer info https://onderneming.kik.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024