Nieuwe editie van de Elementen in het Besiendershuis

Van onze redactie
9 mei 2023

Onder het motto ‘Verplaatsingen’ liften we mee op alles wat door lucht gaat. Want lucht is op 12 mei het element van de avond in het Besiendershuis aan de Steenstraat 28 in Nijmegen. Ruik je iets, hoor je iets, maar zie je het niet, zie je ze vliegen, welkom in het Besiendershuis op vrijdagavond 12 mei!

Serieuze en minder serieuze, ook wel luchtige, onderwerpen komen aan bod tijdens ontmoetingen met verschillende gasten.

De elementen is een programma dat telkens een van de elementen centraal stelt, samen met gasten gaat Ilona Verhoeven op zoek naar wat er achter aarde, water, lucht en vuur te ontdekken valt. Deze keer cirkelen we vrij associatief rond het lucht-thema. Verwacht het onverwachte, luchtige diepgang en interessante sprekers en muziek.

Tuinarchitect Inge Bongers die op een heel onconventionele manier kijkt naar alles wat er gebeurt tussen hemel en aarde. Weelderige bloemen lokken onvermoede gasten in je tuin en op je balkon, zo blijkt. Wist je dat je bijzondere vliegers ook een handje kunt helpen om langs te komen? Inge vertelt hoe je dat voor elkaar krijgt. Inspirerende tips en bijzondere wetenswaardigheden.

Intussen vaste gast bij de Elementen is filmkenner Constant Hoogenbosch die ongetwijfeld ook dit keer iedereen weer op het puntje van zijn stoel zal weten te krijgen. Met spannende, ontroerende en verrassende filmfragmenten voorzien van zijn aanstekelijke commentaar fladderen we langs hoogtepunten van de filmgeschiedenis.

Allemaal zijn ze bevlogen, de gasten die iets komen vertellen bij de Elementen, maar hoe hoog wil je gaan? 

Daniel Hentschel aka Danibal kent nogal wat toonhoogten. De meeste mensen kennen hem als internationale grootheid op het gebied van de mondharp, maar hij bespeelt nog veel meer instrumenten. Zonder muziekinstrument kan hij ook, via lucht door het lichaam: hij is specialist op het gebied van keelzang. Oftewel: jodelahiti! Met hém krijgen we allemáál vleugels.... maak het mee, welkom, vliegensvlug naar het Besiendershuis op 12 mei 2023!

Presentatie: Ilona Verhoeven
Aanvang 19.30 uur (einde circa 21.30 uur)
Deur open 19.00 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen in het Besiendershuis, tickets 5 euro, reserveren via reserveringbesiendershuis@gmail.com.

Foto Besiendershuis via website.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen