Word vrijwilliger tijdens de Nacht van de Vluchteling in Nijmegen

Van onze redactie
8 mei 2023

Team Nijmegen zoekt hulp voor de Nacht van de Vluchteling op 17/18 juni 2023, een grootschalig fondsenwervend event waar een grote groep wandelaars 40 km van Nijmegen naar Arnhem loopt om geld op te halen voor vluchtelingen in nood. Ook is er een 20 km- en 10 km-route, die zich met name in en om Nijmegen afspeelt. De feestelijke start vindt plaats bij Vasim Nijmegen, de finish bij Stadvilla Sonsbeek Arnhem. Daartussen vind je vier iconische rustlocaties en leuke verrassingen. Dit zal op 5 locaties in heel Nederland tegelijkertijd op deze wijze plaatsvinden.

De Nacht van de Vluchteling is een bijzondere wandeltocht vol saamhorigheid, uitdagende kilometers en mooie verhalen. Wil jij hier onderdeel van zijn? Team Nijmegen is op zoek naar enthousiastelingen die de deelnemers een bijzondere, mooie Nacht kunnen bezorgen. 10, 20 of zelfs 40 kilometer is niet niks, en zonder de inzet van al die betrokken vrijwilligers krijgen zij dit niet voor elkaar. Zonder vrijwilligers, geen Nacht van de Vluchteling.

JA, IK HELP MEE ALS VRIJWILLIGER!

Meld je aan of lees meer over Nacht van de Vluchteling op onze site. Help jij mee? https://www.nachtvandevluchteling.nl/vrijwilliger


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen