Mulders Autobedrijf (Opel Dealer) en Oscar Autoverhuur bieden betaalbaar autoverhuur in Nijmegen

Van onze redactie
5 mei 2023

De samenwerking tussen Mulders Autobedrijf en Oscar Autoverhuur heeft heel wat teweeg gebracht in Nijmegen. Samen bieden deze bedrijven namelijk betaalbare autoverhuur aan in de omgeving.

Dit doen ze door te werken volgens het slimme concept van Oscar, de initiatiefnemer van de samenwerking. Heb je dus binnenkort een auto, bestelbus of verhuisbus nodig? Je vindt ze bij Mulders Autobedrijf in Nijmegen. Lees meer over de samenwerking tussen Oscar en Mulders Autobedrijf in dit artikel.

Dit is Oscar
Oscar Autoverhuur is een bedrijf uit Denemarken dat zich sinds kort ook in Nederland heeft gevestigd. Het bedrijf is een populaire aanbieder van schone en veilige auto’s die bovendien ook nog eens betaalbaar zijn. Oscar werkt volgens een uniek concept dat door de Deense Kamer van Koophandel al tweemaal werd geprezen met de "Best E-commerce Startup" prijs die het bedrijf in 2021 en 2022 won. Nog nooit eerder won een bedrijf deze prijs twee keer op een rij. Dit zorgde ervoor dat Oscar snel kon groeien en dat er nu ook in Nijmegen en omgeving goede en betaalbare huurauto’s aangeboden kunnen worden.

Dat het concept van Oscar werkt, is duidelijk, want binnen enkele jaren zijn er meer Oscar Autoverhuurkantoren in Europa te vinden dan alle Sixt, Avis en Europcarkantoren bij elkaar. Het bedrijf heeft zich razendsnel uit kunnen breiden door zijn ongekende populariteit. Zo vind je nu ook een locatie bij Mulders Autobedrijf. Dit bedrijf in Nijmegen is van oorsprong een Opel Dealer, maar verhuurt in samenwerking met Oscar nu ook auto’s en bestelbusjes.

Het concept
Het concept waarmee Oscar werkt, is simpel. Autobedrijven hebben vaak auto’s in hun bezit die niet of nauwelijks worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan ingeleverde leaseauto’s, leenauto’s voor tijdens reparaties en auto’s die maar moeilijk verkocht raken. Dit zijn goede en veilige auto’s, maar blijven helaas vaak ongebruikt. Deze auto’s recyclen is intensiever voor het milieu dan ze opnieuw te gebruiken. Om deze auto’s toch te benutten kwam Oscar met een idee, namelijk het aanbieden van verhuurdiensten in gebieden waar vaak geen autoverhuur aanwezig is.

Autoverhuur in kleine plaatsen is namelijk niet erg winstgevend voor grote bedrijven en daarom blijven ze vaak weg uit plaatsen, zoals Nieuwleusen, Rijswijk en zelfs Nijmegen. Hierdoor is het vaak moeilijk om in Nijmegen en omgeving een goede en betaalbare huurauto te vinden. Gelukkig is er nu Oscar. Door samen te werken met lokale bedrijven biedt Oscar een groot aanbod huurauto’s buiten de randstad aan.

Oscar Autoverhuur en Mulders Autobedrijf
Door ongebruikte auto’s via hun website aan te bieden als huurauto, zorgt Oscar ervoor dat er ook in deze plaatsen auto’s kunnen worden gehuurd. Oscar verzorgt de marketing en plaatst de auto’s op de website en Mulders Autobedrijf verzorgt het onderhoud van de auto’s. Hierdoor kunnen klanten gebruikmaken van veilige autohuur voor een betaalbare prijs. Dit is handig voor bijvoorbeeld zakenrelaties, vrienden of familie die op bezoek komen en tijdelijk gebruik willen maken van een (grotere) auto, maar ook verhuisbussen worden aangeboden aan klanten en bedrijven die gaan verhuizen.

Mulders Autobedrijf is gevestigd aan de Weurtseweg 301, 6541 AT te Nijmegen. Door samen te werken met lokale bedrijven, zorgt Oscar ervoor dat autobedrijven de concurrentie voor kunnen blijven en de huurprijzen laag kunnen houden. Bij Mulders Autobedrijf kun je al vanaf €32 per dag een auto huren. Je zoekt via Oscar.nl je favoriete auto uit en boekt hem rechtstreeks via de website. Afhalen kan gemakkelijk bij Mulders Autobedrijf; hier ligt de sleutel al voor je klaar. Door een ongebruikte auto te huren, creëert Mulders een extra stroom van inkomen en kunnen consumenten genieten van een goed onderhouden en betaalbare huurauto.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024