Nieuwe namen voor Down the Rabbit Hole 2023 en het blokkenschema!

Van onze redactie
3 mei 2023

Met acht nieuwe namen is het muziekprogramma voor Hotot, Teddy Widder, Fuzzy Lop, REX en The Bizarre compleet. En kan het grote mixen & matchen beginnen, want het eerste deel van het blokkenschema vind je hier (PDF)! De volgende acts zie je deze zomer ook op DTRH23:

Altın Gün - Deze Turks-Nederlandse zesklapper versmelt psychedelische rock, funk, synthpop en spacereggae met traditioneel Turkse en Anatolische folk.
 
Elephant - De meerstemmige indiepop van deze vier Rotterdammers is een comfortzone op zich. Melodieuze folk en twangy americana voor alle seizoenen onder de zon.
 
Joesef - In zijn retecatchy electrosoulpop vlamt vlamt deze Schotse singer/songwriter met hetzelfde vuur als Marvin Gaye en Maxwell – of dat nu alleen voor de spiegel of op een tjokvolle dansvloer is.
 
Kids With Buns - Melancholieke indiepop van twee Belgische talenten, die mede dankzij de schijnwerpers van talentspotters Humo en Studio Brussel stilaan geen avond meer thuis zijn.
 
Larkin Poe - Down & dirty rootsrock uit Deep South USA met een betonnen bassdrum en splijtende bluesriffs, die ze tot in de Mississippi Delta kunnen horen.
 
Mulatu Astatke - Ooit een levende legende gezien? Pak je kans: de oervader van de Ethio-jazz komt met zijn veelkoppige topband naar de Groene Heuvels.
 
Nick Mulvey - Deze Britse singer/songwriter laat zijn doordachte, ritmegedreven gitaarfolk met ijzersterke popmelodieën en de minimaalste middelen hoger dan ooit wervelen.
 
Obongjayar - Deze UK-based Nigeriaan geeft afrobeat, jazz en grimey hiphop een geheel eigen spin met poëtische lyrics en perfect afgepaste arrangementen waarvan je blijft smullen.

De komende tijd wordt het blokkenschema verder aangevuld. Lees alle uitgebreide info over het programma tot nu toe op downtherabbithole.nl en kom alvast in de stemming met de DTRH23 Spotify-playlist.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen