Ook de lekkerste olijven en noten haal je bij Moenen Delicatessen!

Van onze redactie
2 mei 2023

Moenen Delicatessen in de Moenenstraat 7 staat, zoals u ongetwijfeld weet, voor passie voor Noten, Kaas, Wijn, Bier en aanverwante producten. Deze keer praten we met de familie Zijlstra over de smaak van de heerlijke olijven en noten.  

“Qua olijven hebben we een assortiment van maar liefst 13 soorten! Van olijven met geitenkaas of pestokruiden tot olijven met mosterd en honing. De grasolijven met knoflook en bieslook die 6 weken eerder geplukt zijn, zijn ook echt verrukkelijk!”

En wat te denken van het ruime aanbod aan noten. “De Nijmeegse Melange is een heuse hardloper met Cashew, gerookte Amandelen, Macadamia en Pinda’s. Maar ook de Pecan Mix en de Cranberry Mix zijn veel gekochte noten. Onze Stroere Vrouwen Mix met witte chocolade, zoete Amarene Kers, Wasabi, Pecan, Cashew en Macadamia-noten is ook een aanrader. Maar de Wilde Mannen met Wasabi, Cashew, Macadamia, Amandelen en Pecan-noten is de absolute topper!”

Komt u het maar eens proeven, want het water loopt u wellicht ook al in de mond. Wist dat samen met de Wijnen, Bieren en Kazen de lekkerste pakketten samengesteld kunnen worden bij Moenen Delicatessen?! Altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen!

'Moenen Delicatessen voor een avond heerlijke gezelligheid' is dan ook de bekende slogan van de Nijmeegse specialist. Meer info op www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889. Bestellingen en cadeausets boven € 39,95 worden kosteloos in Nijmegen en omgeving persoonlijk bezorgd.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen