Vier Moederdag met een cadeau van de Plantenmarkt

Van onze redactie
25 april 2023

Op de twee dagen voorafgaand aan Moederdag vindt rondom de kassen op het terrein van Werkenrode Jeugd in Groesbeek de jaarlijkse Plantenmarkt plaats. Hét moment om een leuk cadeau te kopen! Bezoekers vinden er een uitgebreid assortiment vaste planten en perkgoed. Wie de tuin, het terras of balkon helemaal in lentesfeer wil brengen, kan eveneens terecht op de Plantenmarkt. Iedereen is welkom, ook voor een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Op de Plantenmarkt verkopen studenten van de Groenopleiding van het REA College de planten die zij tijdens hun opleiding of bij hun stagebedrijf hebben gekweekt. Verkrijgbaar zijn onder andere planten als de Petunia, Verbena, Geranium, Salvia, Begonia en diverse kuipplanten. Evenals een assortiment siergrassen en vaste planten. Ook zijn er rode en voor het eerst ook gele pluktomaten te koop. Uit eigen kwekerij komt de Mandevilla, die bloeit vanaf de vroege zomer tot laat in de herfst. De lange bloeiperiode en haar prachtige trompetachtige bloemen maken de Mandevilla tot een absolute terrastopper. De Mandevilla is er dit jaar in drie kleuren: wit, roze en rood.

De Plantenmarkt op het terrein van Werkenrode Jeugd is geopend op vrijdag 12 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 13 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Bordjes op het terrein wijzen de weg naar de Plantenmarkt.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen