'N Wèèkske Krupe!: NEC neemt Stevenskerk over

Van onze redactie
24 april 2023

Het activiteitenprogramma van 'N Wèèkske Krupe!, de week waarin N.E.C. de Stevenskerk overneemt en als nieuwe thuisbasis betrekt, is bekend. Gedurende de week van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april (met uitzondering van Koningsdag op 27 april) organiseert N.E.C. diverse activiteiten in de Stevenskerk, van 10.00-18.00 uur. 

De Stevenskerk biedt, ter ere van het 750-jarig bestaan van de kerk, dit jaar de kans om een uniek idee te huisvesten in de kerk. Hier vind je alle informatie over 'N Wèèkske Krupe!, ook kun je je hier aanmelden voor bepaalde activiteiten.

Vanaf de kick-off, op maandag 24 april om 12.00 uur bij de hoofdingang van de Stevenskerk, kunnen seizoenkaarthouders hun seizoenkaart verlengen in de Stevenskerk. De verlengingscampagne duurt tot en met woensdag 31 mei. Het verlengen van de seizoenkaart in de Stevenskerk biedt seizoenkaarthouders echter een unieke kans. Elke seizoenkaarthouder die zijn of haar seizoenkaart in de kerk verlengt krijgt de mogelijkheid op een 'sneak preview' op het nieuwe thuistenue voor seizoen 2023-2024 dat in samenwerking met de nieuwe kledingleverancier Robey is ontwikkeld. 

Naast het verlengen van de seizoenkaart kan men in de kerk terecht voor het aanschaffen van merchandise in de N.E.C. Fanshop, een drankje in de brasserie van horecapartner YveY, is er een expositie van foto's van huisfotograaf Broer van den Boom én worden er gedurende de week verschillende activiteiten georganiseerd. Onderstaand vind je het programma van 'N Wèèkske Krupe! in de Stevenskerk:


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen