[Foto's] Geslaagde open dag nieuwe hotspot ‘De Rubberfabriek’

Tekst en foto’s: Frank van Raaij
23 april 2023

De weersgoden waren de organisatoren van de open dag van de nieuwe hotspot ‘De Rubberfabriek’ gunstig gezind en ook over belangstelling voor de vele activiteiten was weinig te klagen, de inwoners van Nijmegen-West waren zichtbaar verheugd met deze nieuwe aanwinst.

De nieuwe hotspot is gevestigd op het terrein van de voormalige fabriek van EKI aan de Biezen en biedt huisvesting aan o.a. Riverland Healthcentre, Riverland Dance Academy, Velocity en Oefenruimte.nu! Zaterdag konden de inwoners van Nijmegen-West kennis maken met het groene karakter van De Rubberfabriek en diverse workshops en voorstellingen bezoeken, variërend van dansvoorstellingen tot een proefrit op een echte cargobike.        

Wethouder Jean Paul Broeren van de Stadspartij verrichtte om 13.00 uur de officiële opening en was zichtbaar trots op de nieuwe hotspot in ‘zijn’ Nijmegen. Daarna was het tijd voor een rondgang en om te voorkomen dat de bezoekers zouden verdwalen in het immense complex hadden de organisatoren zelfs gedacht aan een flyer met plattegrond compleet met kleurcodes, legenda en uitgebreid programma.

Uiteraard was er ook aan de inwendige mens gedacht, (gezonde) hapjes en drankjes waren er in overvloed, maar het was vooral het enthousiasme van de medewerkers dat indruk maakte, de organisatoren hadden het goed voor elkaar!

BEKIJK HIER HET FOTOVERSLAG


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen