Valkhof Festival kondigt 26 nieuwe namen aan

Van onze redactie
23 april 2023

Blikvangers van de tweede worp namen van Valkhof Festival 2023 zijn onder meer Chibi Ichigo, Robin Kester, Minami Deutch en een reeks topnamen uit de jazz.

Valkhof Festival nodigt haar bezoekers uit om een kijkje te nemen in de toekomst van de pop- en alternatieve scenes. Namen als Rizi Plain, girli, Tapir!, Free Love en Chibi Ichigo kunnen het wel eens ver schoppen en net als bij eerdere edities kan Valkhof Festival een ijkpunt vormen in hun carrière. Ook ons vast publiek mag zich weer verheugen op de aloude uitspraak 'ik heb die artiest of band toen al gezien op Valkhof Festival!' 

Jazz wordt goed vertegenwoordigd in dit reeksje namen, met zowel een opkomend talent uit Brazilië (Jonathan Ferr) als een gevestigde naam uit Zuid-Afrika (Nduduzo Makahathini). Bradley ‘cktrl’ Miller uit Londen maakt het jazzy rijtje af.

Met deze 26 nieuwe namen is de komende editie van Valkhof Festival verzekerd van mooie optredens, vaak in een unieke setting. Bijvoorbeeld met een Robin Kester die, terwijl ze internationaal aan het doorbreken is met haar nieuw album, het gezellige Bloem-podium komt headlinen. Of met een extra lange set van desertbluesformatie Bamba Wassoulou Groove. Tot slot is er ook de Japanse krautrockband Minami Deutsch, die na passages op festivals als Roadburn nu het Arc-podium mag afsluiten.

Valkhof Festival 2023 vindt plaats van 15 t/m 21 juli in en rond het Valkhofpark in Nijmegen en is volledig gratis. Alle info over de line-up vind je hier. 


Dit bericht delen:

Advertenties