HCQZ start met Walking Hockey!

Van onze redactie
21 april 2023

Op dinsdag 25 april om 11:00 start Hockeyclub QZ, in samenwerking met de gemeente Nijmegen, met Walking Hockey. Walking Hockey is een vorm van hockey waarin alleen gewandeld – en beslist niet gerend – mag worden. Deze hockeyvorm is ideaal voor de seniore spelers. Daarnaast staat gezelligheid en verantwoord bewegen centraal.

Gratis deelname
Vanaf 10:30 kunnen de Walking Hockey-deelnemers terecht bij HCQZ aan de Staddijk 33 in Nijmegen. De training begin om 11:00 en eindigt rond 12 uur.  Na afloop staat er een lekkere kop soep klaar voor iedereen. Meedoen is gratis!

Wil jij Walking Hockey proberen?
Meld je dan aan via proeftraining@hcqz.nl. Iedereen is welkom! Je hoeft geen ervaring te hebben met hockey. Deelname is gratis op 25 april!

Om mee te doen is sportieve kleding handig. Mocht je hockeyspullen hebben, neem ze dan vooral mee. Heb je geen hockeyspullen, dan is dat ook geen enkel probleem: de club heeft dit ook beschikbaar. Tijdens deze Walking Hockey training zijn er verschillende oefeningen, op een laag tempo, op het gebied van hockey. Omdat het voorlopig een pilot is, zijn de trainingen dit seizoen geheel gratis!

Over HCQZ
HCQZ is een gezellige club met zo’n 550 enthousiaste en betrokken leden. Een club van nieuwe ideeën en oude tradities, van samen winnen, samen verliezen, maar vooral een club waar sportiviteit en gezelligheid samengaan. Een kleine club met een groot oranje-blauw hart. Bij HCQZ zijn verschillende speel- en trainingsmogelijkheden. Iedereen is welkom bij HCQZ!

Meer informatie over HCQZ is te vinden op www.hcqz.nl en voor vragen kun je mailen naar: info@hcqz.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen