Automobilist rijdt verkeerslicht Graafseweg uit de grond

Van onze redactie
21 april 2023

Een automobilist raakte donderdagavond om 23.50 uur met hoge snelheid de controle over zijn of haar voertuig kwijt en reed een verkeerslicht uit de grond.

De automobilist reed met hoge snelheid vanuit het centrum over de Graafseweg. Door nog onbekende oorzaak ging het ter hoogte van de Rozenstraat mis. De auto reed een verkeerslicht op de middenberm uit de grond, botste tegen een andere auto en kwam na enkele tientallen meters tot stilstand op de tegenliggende weghelft. Meerdere politiewagens en een ambulance rukten uit naar de ongevalslocatie. De politie zette de weg gedeeltelijk af.

Omstanders vertellen dat een vrouw direct uit de auto kwam en ze te voet vluchtte. Andere omstanders vertellen dat de politie al achter de auto aan zat en de achtervolging te voet verder ging. De politie verwijst voor informatie over de toedracht van het ongeval en eventuele gewonden en aanhoudingen door naar de agenten op straat. De agenten op straat laten weten niks te kunnen vertellen. Het is nog niet bekend waarom de agenten op straat niks kunnen of willen vertellen. De politie komt in de loop van vrijdag met meer duidelijkheid. De auto is onderzocht door agenten en werd daarna weggesleept door een berger. Een gespecialiseerd bedrijf sloot de stroomkabels van het verkeerslicht af. De andere automobilist kon zijn weg vervolgen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen