Leuk team en lekkere acties bij Subway Dukenburg!

Van onze redactie
16 april 2023

Subway Dukenburg, gevestigd op Zwanenveld 8405, brengt de lekkerste ingrediënten en overheerlijke smaken in miljarden sandwich-, salade- en wrapcombinaties wereldwijd. Als alternatief voor traditioneel fastfood, biedt Subway Dukenburg vers gesneden groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood om de perfecte maaltijd te maken met vers gebakken koekjes, tegen een geldwaardige kwaliteit. Anno 2023 biedt Subway een groot assortiment, o.a. ook voor mensen met een glutenallergie en veganliefhebbers.

Ze hebben voor u maar liefst 18 diverse broodjes, wraps, salades met ook snacks, koekjes, chickentriangles en side salad.

Wist u al dat Subway Dukenburg ook thuisbezorgt? Wie via de website www.subwaydukenburg.nl bestelt, betaalt geen bezorgkosten!

Het gezellige enthousiaste team laat verder weten dat ze nu lekkere acties hebben! Deze Subway Acties zijn alleen verkrijgbaar in Dukenburg: De 1 plus 1 Gratis! (15 cm SUB) is alleen verkrijgbaar via AH Dukenburg. Ook is er de actie: Een GRATIS koekje in diverse smaken. Ook hiervoor moet u even naar AH Dukenburg boodschappen gaan doen.

We wensen u alvast smakelijk eten!


Dit bericht delen:

Advertenties