Kunstspektakel in Stevenskerk: Kunstraffinaderij 2023 – Thema TIJD

Van onze redactie
13 april 2023

De Kunstraffinaderij is een multidisciplinair kunstspektakel dat op 21, 22 en 23 april 2023 wordt gehouden in de Stevenskerk te Nijmegen.

Tijdens dit sprankelende en hedendaagse evenement zullen meer dan 70 kunstenaars uit de regio Nijmegen, het Duitse grensgebied, maar ook daarbuiten, met uiteenlopende kunstvormen (3-D werk, bronswerk, schilderkunst, keramiek, fotografie, installatiekunst, sculpturen etc.) hun nieuwste werken presenteren. 

Naast de art fair kan de bezoeker in de Zuiderkapel van de Stevenskerk genieten van een programma met bijzondere kunstuitingen zoals klankperformances en dans.

Ook zullen dichters van Poëziecentrum Nederland gedichten voordragen bij het werk van deelnemende kunstenaars, en worden bijzondere films vertoond in de crypte van de kerk.

Kunstraffinaderij vindt plaats in de recent verbouwde Stevenskerk. Deze prachtige kerk in het historische hart van Nijmegen bepaalt al 750 jaar de skyline van de stad. De ambiance van de kerk leent zich perfect voor een kunstspektakel als de Kunstraffinaderij.

Voor meer informatie, zie www.kunstraffinaderij.nl

Openingstijden: vrijdag 21 april: 12.00 – 16.00 uur; zaterdag en zondag 22/23 april: 12.00 – 17.00 uur

Entree: 7 euro. Kinderen tot 18 jaar en studenten (met studentenkaart): gratis.


Dit bericht delen:

Advertenties