Wandelvereniging Magnus organiseert op zondag 23 april de Noviomagumtocht.

Van onze redactie
11 april 2023

Deze unieke wandeltocht is voor jong en oud en voert de wandelaars vanaf startlocatie Gasterij ’t Groeske, Stationsweg 9 in Groesbeek via het dorp door een prachtige omgeving. We hebben de volgende afstanden 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 40 kilometer, de langere wandelingen lopen voor een deel door Nijmegen.

De routes gaan grotendeels door het bos en de polder. De afstanden 30, 35 en 40 kilometer zijn bedoeld voor de wat meer ervaren wandelaar, de heuvels zijn pittig. Alle afstanden, komen langs het dierenweitje ’t Venneke en kinderen kunnen klimmen en klauteren in het Avonturenbos bovenaan de Stekkenberg. De tocht is ook geschikt voor nordic walkers. Honden zijn, mits aangelijnd, op de route toegestaan.

Het startbureau is geopend vanaf 07.30 uur, parkeren kan in de parkeergarage aan de Spoorlaan en op het marktplein (de blauwe zone is op deze zondag niet geldig). Het startbureau is met het openbaar vervoer te bereiken via: Breng lijn 5 Nijmegen - Groesbeek, halte Centrum Gemeentehuis.
Je kunt op 2 manieren inschrijven, digitaal vooraf (dit heeft onze voorkeur) of op de dag zelf; je betaalt dan wel €0,50 meer.

Inschrijven tot 21 april kan hier: www.wvmagnus.nl/index.php/noviomagumtocht.
Inlichtingen over de Noviomagumtocht: www.wvmagnus.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen