De Wijkfabriek is er voor én door de mensen uit de 'Kuul'!

Van onze redactie | Foto's via www.wijkfabriek.nl
11 april 2023

De Wijkfabriek is dé wijkplaats van de Wolfskuil. Hier kun je bijpratenlunchen en winkelen. Cultuursnuiven en muziek maken. Gezelligheid en een luisterend oor vinden. Flexwerkenvieren en vergaderen.

Mis je iets in de wijk? Of wil je iets toevoegen? Laat het weten via dit formulier of bel 024-6758111 - of loop even binnen. De Wijkfabriek omarmt je idee. En helpt je het voor elkaar te krijgen. Want de Wijkfabriek is er voor én door de mensen uit de 'Kuul'. Kijk hier maar eens naar de uitgebreide agenda.

De Wijkfabriek is een wijkinitiatief dat ontstaan én gevestigd is in de Wolfskuil in Nijmegen. De Wijkfabriek wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven in de wijk. En vanuit deze gedachte faciliteert en ontwikkelt het team samen met bewoners diverse waardevolle projecten.

De Wijkfabriek is een coöperatie en heeft een broedplaats- en ontwikkelfunctie. Het werkterrein is breed, van welzijn tot duurzaamheid. De initiatieven variëren van samen een kop soep eten tot het beheren van de wijkwinkel. Zo kunnen bewoners elkaar beter leren kennen én zichzelf ontwikkelen. De Wijkfabriek draagt hiermee bij aan een open gemeenschap.

De Wijkfabriek kan niet bestaan zonder de inzet en betrokkenheid van het bestuur, de medewerkers en de vrijwilligers. Iedereen draagt bij vanuit zijn of haar eigen talent.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen