Altijd al graag willen zingen in een mannenkoor?

Van onze redactie
7 april 2023

Het NIJMEEGS MANNENKOOR is een vereniging en een aansprekend koor met rond de 60 koorleden en staat voor zangkwaliteit. Naast zang staat gezelligheid en een sfeer van ‘je er thuis voelen’ hoog in het vaandel.

Het koor geeft meer informatie: "Onze missie: Het regelmatig beoefenen van de zangkunst onder leiding van een professionele dirigent. Het ten gehore brengen van de verschillende stijlperioden van klassiek tot hedendaagse koormuziek, musical en pop voor een groot publiek in een perfect akoestische omgeving.

Het koor streeft ernaar om regelmatig een concertreis te organiseren naar een interessante bestemming in Europa en daarbuiten. De opgebouwde reputatie nog jarenlang zien te behouden en om aantrekkelijk te blijven voor zowel een groot publiek als voor nieuwe zangers.

Altijd al graag willen zingen in een mannenkoor? Laat je stem gelden en kom zingen bij een van de langst (sinds 1859) bestaande mannenkoren in Nederland. Sinds 1909 mogen wij het predicaat Koninklijk voeren. Leeftijd speelt geen rol! Of je nu een beginnende dertiger bent of een aankomende zestiger, iedereen is bij ons van harte welkom. Wij bieden nieuwe koorleden een gratis koorschool aan, waarin je jouw zangkwaliteiten kunt ontwikkelen.

Schroom niet en verras jezelf door contact met ons op te nemen en meld je aan als koorzanger!

secretaris@nijmeegsmannenkoor.nl / www.nijmeegsmannenkoor.nl

of tijdens onze repetities: maandag van 19.45 tot 22.00 uur. Kandinsky College, Hatertseweg 404 te Nijmegen."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen