NEC verlengt contract Rogier Meijer met één jaar

Van onze redactie | Fotograaf Broer van den Boom
6 april 2023

 NEC heeft het contract van trainer Rogier met één jaar verlengd. De nieuwe verbintenis van de 41-jarige Doetinchemmer loopt tot de zomer van 2024.  

Rogier Meijer staat sinds de zomer van 2019 als eindverantwoordelijke voor de selectie van NEC. In de zomer van 2021 promoveerde de oefenmeester met NEC via de play-offs naar de Eredivisie. Vorig seizoen handhaafden de Nijmegenaren zich relatief eenvoudig en in de huidige voetbaljaargang doet NEC met een tiende positie op de ranglijst nog volop mee in de strijd om een plek in de play-offs voor Europees voetbal. Met de verlenging van de hoofdtrainer behoort hij tot één van de langstzittende trainers in de historie van NEC. 

“Ik ben er trots op ook komend seizoen hoofdtrainer te zijn van deze prachtige club. Na goede gesprekken met de club zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog voldoende rek en toekomst in onze samenwerking zit. De afgelopen jaren hebben we samen mooie stappen gezet en dit willen we graag verder uitbouwen. Op naar meer en beter”, aldus Rogier Meijer.   

Technisch directeur Carlos Aalbers vertelt: “Rogier past als persoon uitstekend in de NEC-organisatie en heeft de afgelopen jaren aangetoond dat hij kan presteren. De afgelopen periode hebben we gesproken over de volgende stappen die we als club kunnen zetten en de bereidheid om hieraan te werken is aanwezig. Er heerst daarnaast een goede verstandhouding tussen staf en spelers, waarin iedereen zich onderdeel van het team voelt. We zijn dus blij dat Rogier onderdeel blijft van onze club!” 

Archieffoto van de aanstelling in 2019 van Rogier Meijer, fotograaf: Broer van den Boom


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024