Informatiemarkt Ontdek Oost op 6 april bij De Ark van Oost

Van onze redactie
5 april 2023

Op donderdag 6 april 2023 organiseren de Buurtteams Volwassenen en Bindkracht10 een informatiedag over het ondersteunings- en welzijnsaanbod in Nijmegen-Oost. In de grote zaal van wijkcentrum Ark van Oost zal een informatiemarkt plaats vinden, waar welzijnsorganisaties en bewonersinitiatieven zichzelf presenteren.

Nijmegen-Oost is een grote wijk met talrijke activiteiten en initiatieven voor bewoners: van wandelgroepen, cursussen, hobbycentra, inloopcentra tot en met bewonerscommissies en Stips. Omdat sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien, hebben een aantal organisaties besloten om een informatiemiddag te organiseren waarin al deze initiatieven zichzelf presenteren. 

De organisaties en instellingen uit de wijk maken graag kennis met je. Leer de wijkagent kennen, de energiecoach of de sportcoach. Het Hobbycentrum en Stip presenteren zich. De woningcorporatie en het Oud Burgeren Gasthuis vertellen wat ze voor je kunnen betekenen. En zo zijn er nog veel meer interessante organisaties om kennis mee te maken. 

Maak van deze mogelijkheid gebruik en kom je licht opsteken. Dit is de kans! Veel informatie vind je bij de verschillende stands. Heb je vragen, zorgen, ideeën? Wil je weten wat er zoal te doen is? Kom dan gerust langs. Je ontmoet andere bewoners onder het genot van koffie, thee en een Syrisch hapje. Een accordeonist en een gitarist zorgen voor sfeervolle muziek. Het geheel wordt georganiseerd door de bewonersgroep Oog voor Elkaar. 

De informatiemarkt vindt plaats op donderdag 6 april van 13:00 tot 16:00 in de grote zaal (2.1) van wijkcentrum Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen